5Mirusik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Láska...na prvý pohľad???

...jestvuje..alebo je to len fám???...

 

Láska...na prvý pohľad???

Ak ide o skutočnú lásku, tak sa vraj nemám sa čoho báť.... Môžem sa len radovať. Ak nie, tak stalo sa.... Nebudem prvá a ani posledná, čo hneď na prvý pokus nenašla lásku svojho života!!!! Nájsť lásku na prvý pokus je výnimočné a často len veľmi málo pravdepodobné... A možno, že prvý  pád bude najprv bolieť, ale aj bolesť je súčasťou života, súčasťou lásky.... Všetko, ale časom prebolí. Prebolí, po mnohých prebdených nociach s jeho menom na perách... Slzy vyliečia sklamanie a dodajú síl, slzy nie sú symbolom zatratenia, sú symbolom človeka, čo život naplno žil... Rany však ostanú a nik nevie ako dlho budú krvácať. Tie rany však vylieči len jeden lekár. Lekár, ktorý nevyžaduje kartu poistenca, lekár, ktorý operuje bezbolestne. Je to lekár, lekár menom Čas... No tým, že budem sedieť niekde v kúte, zničím šancu, ktorá sa mi teraz ponúka. Druhá šanca na mňa nevyskočí z nejakej knihy, ani zo žiadnej filmovej romance. Ak premrhám túto ponuku, kde vezmem záruku, že príde ďalšia???? Nesmiem sa báť!!! Nesmiem schovávať zrak a hľadať tmavý kút, nesmiem sa lásky obávať, už nikdy nechcem hľadieť do prázdnych dlaní, do prázdnych rúk... Tak som sa rozhodla a viem, že to riziko mi za to stojí....


Čo mi behá po rozume..:) | stály odkaz

Komentáre

  1. lekár
    vies ako sa moze este volat ten lekar?:)meno ti neprezradim,ale urcite uz aj mozno vies na koho narazam.... boli sme tam spolu...a tebe po dvoch dnoch povedali ANO a mne NIE:)...uz vies???:ˇ)
    publikované: 02.05.2008 10:46:37 | autor: zizi:) (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014