5Mirusik

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slzy biedy..

Slzy biedy.. Prečo sa stal život tak nemý a bezbranný, prečo je človek tak sám a bezcenný, prečo je tu systém, čo mu nedá pokojne spať, prečo je tu moc, čo sa nedá zdolávať.. V rukách majú všetko Tí, čo v peniazoch sa kúpu, na cudzom nešťastí mädlia spokojne si ruku.. A všetko, čo niekedy raz zmysel malo, dávno to prúdom rieky odplávalo, zrazu ten pocit, že plnia sa obávané sny, keď aj priateľ priateľa pre vlastné triko potopí.. A možno v tej chvíli smrť by sa vykúpením zdala byť, to človečina pochopí, keď uvidí svojich blízkych hniť.. A keď slzy biedy začnú rosiť túto zem, možno to bude čas, keď ja tu už nebudem, no keď ostanú tlieť v srdci nádeje, možno človečina nájde tú cestu, čo skutočne prospeje..

Čo mi behá po rozume..:) | stály odkaz

Komentáre

  1. aby
    sme mohli zit s radostou /aspon obcas/ -musime v sebe zivit VIERU a NADEJ /stale/.. RADOSTNY DEN
    publikované: 03.01.2010 09:14:33 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. 5M
    musím napísať, že v podstate s tebou súhlasím. Väčší chaos a nezmyselné zákony a usmernenia, kde nechcú vidieť mocivládni dôsledky. Kde niekde platí napr. dôchodkový vek a v pléne o moci takí rozhodujú. Človek chce zostať človekom, ale nie vždy je to možné, aby neskĺzol pod tú nízku latku vlastnej existencie
    publikované: 03.01.2010 12:10:08 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014